Smartgit 6.5 UI bug on Ubuntu 14.04

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Smartgit 6.5 UI bug on Ubuntu 14.04

SmartGit mailing list
Hi,


I would like to report a UI problem in 6.5 not ocurring in 6.0, the UI
don't show the list of repo anymore as shown in the attached screenshot.


environment:
OS : Ubuntu 14.04
Java version: 1.8.0_25, vendor: Oracle Corporation
Default locale: en_AU, platform encoding: UTF-8
OS name: "linux", version: "3.13.0-44-generic", arch: "amd64", family:
"unix"




Is there any workaroud beside rolling back to 6.0 ?


Cheers,


Joel




[Non-text portions of this message have been removed]


Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Smartgit 6.5 UI bug on Ubuntu 14.04

SmartGit mailing list
Most likely you've installed 6.5 over 6.0. Please try a fresh install.

--
Best regards,
Thomas Singer
syntevo GmbH
http://www.syntevo.com
http://blog.syntevo.com


12/20/2014 08:40 - Joel Costigliola [hidden email] [smartgit] wrote:

> Hi,
>
>
> I would like to report a UI problem in 6.5 not ocurring in 6.0, the UI
> don't show the list of repo anymore as shown in the attached screenshot.
>
>
> environment:
> OS : Ubuntu 14.04
> Java version: 1.8.0_25, vendor: Oracle Corporation
> Default locale: en_AU, platform encoding: UTF-8
> OS name: "linux", version: "3.13.0-44-generic", arch: "amd64", family:
> "unix"
>
>
>
>
> Is there any workaroud beside rolling back to 6.0 ?
>
>
> Cheers,
>
>
> Joel
>
>
>
>
> [Non-text portions of this message have been removed]
>
>
>
Loading...